Пост-реліз Першого Міжнародного Форуму Спортивної медицини та Реабілітації

09 грудня у спортивному гриль-ресторані “Олімпійський”, що знаходиться на головній спортивно-культурній арені країни НСК “Олімпійський”, відбулась довгоочікувана знакова подія у сфері спортивної медицини - Перший Міжнародний Форум Спортивної медицини та реабілітації. Форум був організований за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Національного олімпійського комітету.

На урочистому відкритті Першого Форуму були присутні:

Роман Вірастюк – директор департаменту олімпійського спорту міністерства молоді та спорту України 
Володимир Бульба - Радник Міністра молоді та спорту
Іван Сорока – відповідальний секретар Світової федерації українських лікарських товариств 
Віолетта Янишевська - Президент Української Асоціації медичного туризму
Сергій Опря - Голова Наглядової Ради ГО «Відкриті Можливості» та координатор Національної громадської кампанії «Спільна перемога»
Микола Шпаковський - директор «Укрмедстар», співорганізатор форуму

Модератор Форуму - Ігор Торський, генеральний директор «Фарм Аутсорсінг», віце-президент Української Асоціації Медичного Туризму.

Це перший захід в Україні, який на одній площадці об'єднав спеціалістів сфери медицини та спорту і пройшов у форматі конференції з панельними дискусіями, майстер-класів, спортивними виступами. 

Шановним гостем заходу став Гай Мораг - лікар спортивної медицини медичного центру Іхілов Сураські, головний лікар спортивних клубів "Хапоель Петах Тиква", "Маккабі".


Серед доповідачів на Форумі були також присутні відомі спеціалісти спортивної медицини та реабілітації з України - Апанасенко Геннадій, Савенков Володимир, Касатка Олег, Капралов Сергій, Буцька Лідія, Бур'янов Олександр, Рокита Тарас, Ель-Заммар Ферас, Дроздовська Світлана, Ткачук Олександр, Владимиров Олександр, Омельченко Тарас та ін.


В рамках форуму відбулись:

- виступи провідних міжнародних та українських експертів;

- обговорення поточного стану та перспектив розвитку спортивної медицини та реабілітації в Україні;
- майстер-класи фармацевтичної компанії «ЮРІЯ ФАРМ» та «Центру Капралова»;
- обговорення дорожньої карти дій на 2017 рік з питань спортивної медицини та реабілітації.

 

Найефективнішим елементом заходу стали панельні дискусії, які проводилися після кожного  тематичного блоку конференції. Учасники з залу задавали експертам  актуальні питання про стан спортивної медицини та реабілітації спортсменів в Україні. Піднімалися питання місцевих реформ, стану та перспектив спортивної медицини в різних містах України та висувалися пропозиції щодо подальшого розвитку галузі.

Особливу увагу присутніх привернула студія цікавих майстер-класів. Фармацевтична компанія «ЮРІЯ ФАРМ» представила лікування спортсменів шляхом внутрішньо -суглобного введення препаратів та їх ефективність. А «Центр Капралова» продемонстрував на спортсменах різної будови тіла види відновлювальних та лікувальних технік масажу, мистецтво банних процедур та їх неоціненний вплив на збереження здоров’я спортсменів. 

 

Під час кава-брейків були виступи брейк дансу у виконанні Bboy Kepril  та східно-оздоровчих технік у виконнані Віталія Осипова.

Основна частина Форуму завершилася о 18.00, після чого всі  бажаючі учасники та гості Форуму відвідали Виставку-Музей Досягнень Братів Кличків, де можна наочно побачити та відчути всі емоції від перемог Братів Кличків та ознайомитися з усіма досягненнями видатних українських спортсменів-боксерів.

Захід був завершений фуршетом з музичною програмою та неформальним спілкуванням.

Даний Форум відбувся завдяки підтримці партнерів: Корпорації «ЮРІЯ-ФАРМ», ТОВ «Рехафлекс», фармацевтичної компанії «Фіто-Лек», спортивного гриль-ресторану «Олімпійський», ТОВ «Фарм Аутсорсінг», ТОВ «Укрмедстар», ТОВ “Маркетингове агентство «СПО енд СПО інтернешнл», національної громадської кампанії «Спільна перемога».

Сподіваємося, що даний захід стане вагомим кроком у підвищенні рівня готовності українських спортсменів до змагань найвищого рівня та  створить умови для виходу на більш високий рівень розвитку сфери спортивної медицини і реабілітації в Україні.

Фото надані медіа-партнером - журналом DoctorGeo