В Києві вдруге відбудеться Міжнародний Конгрес Медичного та Оздоровчого Туризму

5th Global Healthcare Travel Forum 2021 Місце проведення: Готель «Президент», вулиця Госпітальна, 12, м. Київ Дата проведення: 16-18 червня 2021 року З метою обговорення стратегії збереження, розвитку та промоції медичного туризму в нових умовах, 16-18 червня 2021 року Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) у співпраці з Українською Асоціацією Медичного Туризму та за підтримки Global Healthcare Travel Council проведе Міжнародний Конгрес Медичного та Оздоровчого Туризму – 5-th Global Healthcare Travel Forum у Києві.

GHTF_2021

Міжнародний Конгрес Медичного Туризму - 5-th Global Healthcare Travel Forum – це глобальний майданчик, який щороку збирає провідних провайдерів медичного та оздоровчого туризму, представників профільних асоціацій - членів Global Healthcare Travel Council, провідних експертів з багатьох країн, які будуть давати корисні поради щодо розвитку цієї галузі, сучасних трендах, маркетингу, дієвих інструментів, ефективних стратегій, інновацій в медицині для промоції на потенціальних для України ринках.

Відповідно до програми заходу:

16 червня буде проходити Міжнародний Конгрес Медичного та Оздоровчого Туризму в онлайн та офлайн форматі за участі 34 ТОП - спікерів та експертів галузі з 25 країн світу, зокрема з України, Туреччини, Хорватії, Ізраїлю, Німеччини, Північного Кипру, Греції, Йорданії, Африки, Китаю, Індії, США, ОАЕ, Польщі та інш.

17 червня буде проведено B2B (business-to-business) зустрічі серед професіоналів сфери медичного туризму. Постачальники з України, Йорданії, Кіпру, Грузії, Німеччини, Ізраїлю, Туреччини зустрінуться з Покупцями послуг медичного та оздоровчого туризму з України, ОАЕ, Йорданії, Бахрейну, Африки, Азербайджану, Казахстану, Данії, Саудівської Аравії та інших країн в онлайн та офлайн форматі.

18 червня в рамках Конгресу буде проведено інфотур по провідним клінікам м. Києва та Київської агломерації.. Проведення таких інфотурів допоможе українським медичним закладам познайомити іноземних провайдерів зі своїми досягненнями в медичній та рекреаційній сфері, більш фокусно почати працювати з потенційними ринками та суттєво збільшити кількість пацієнтів з різних країн.

Акредитація обов’язкова, проводиться до 18:00 15.06.2021 за тел. +380992734334, або e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.