Клініка кардіохірургії «Харт Лайф Хоспітал» отримала членство в Українській Асоціації Медичного Туризму. Основна мета участі - це популяризація та просування української кардіохірургії на міжнародній арені, як і надання допомоги кардіохірургічних пацієнтам з-за кордону.

Кардіохірургія - одна з найбільш перспективних і швидко прогресуючих галузей науки і медицини в усьому світі. Вже на сьогоднішній день більшість хвороб, пов'язаних з вродженими і набутими вадами серця, ішемічною хворобою серця або складними порушеннями ритму успішно вирішуються за допомогою хірургічного втручання.

Рівень української кардіохірургії відповідає найкращим міжнародним стандартам і практикам, національні клініки та інститути щорічно проводять майже 20 тисяч операцій на серці, першість з яких вже не перше десятиліття займає Національний Інститут імені М.М.Амосова.

У «Харт Лайф Хоспітал» іноземні пацієнти можуть отримати доступ не тільки до кращим медичним практикам української кардіохірургії, а й сучасне обладнання та європейський рівень комфорту, високий рівень сервісу і клієнтоорієнтований підхід, можливість отримати медичну допомогу за програма медичного страхування.

«Клініка надає гарантії для пацієнтів - клієнтські договори, систему контролю якості, персональний медичний асистанс, - зазначає медичний керівник клініки «Харт Лайф Хоспітал» Ігор Жеков, - Прозора цінова політика, будь-які зручні форми оплати, а також англомовний персонал - в клініці всі процеси реалізовані з метою максимального комфорту отримання лікування і перебування пацієнтів з усіх куточків світу.»

В рамках співпраці з Українською Асоціацією Медичного Туризму клініка «Харт Лайф Хоспітал» буде брати участь у міжнародних медичних виставках і форумах, а також у каталогах Асоціації.

Отримати консультацію щодо організації та отримання лікування в клініці можна через Українську асоціацію Міжнародного туризму або залишити заявку на сайті http://hlh.com.ua/uk