DNIPRO PREMIUM CLINIC активно займається розвитком не тільки здорових дітей раннього віку, а й приділяє особливу увагу малюкам з особливими потребами.

Беручи до уваги, що в Україні досить мало медичних установ, що надають якісну фізіологічну і сенсорну реабілітацію дітям з вродженими патологіями головного мозку, ДЦП, генетичними захворюваннями, аутизмом, а також людям, які отримали травми опорно-рухового апарату, ми впроваджуємо в життя нові досягнення і розробки фахівців у сфері сенсорної інтеграції, педагогіки, логопедії, дефектології, фізичної реабілітації.

Вважаємо однією зі своїх основних досягнень - відкриття США як медичного напрямку для українських дітей, чиї батьки збилися з ніг, намагаючись з'ясувати, що відбувається з їхніми дітьми, куди далі їхати, йти, бігти, до кого звернутися, як не померти від горя, почувши діагноз.

Чому за надією летять в США? Синдром Дауна, хвороба Шерешевського-Тернера, хвороба Клейнфелтера, муковісцидоз, гемофілія, миодистрофия Дюшенна, порушений остеогенез, іхтіоз, синдром Рея, синдром Ангельмана, синдром Прадерра-Віллі, хвороба Гоше, хвороба Вільсона, синдром Патау, синдром Едвардса, синдром Ретта ... Як багато людей знають щось хоча б про один з цих захворювань? Тільки досвідчені лікарі (і то, далеко не всі!) здатні вчасно розгледіти небезпечне захворювання і підказати батькам подальший порядок дій.

Сьогодні можемо сміливо заявити, що будь-яке важке захворювання ретельно вивчається в біомолекулярних дослідних лабораторіях геніальними американськими вченими зі світовим ім'ям, зустріч з якими може докорінно змінити життя пацієнта.

Ряд університетських вузькоспеціалізованих клінік готові поділитися останніми інноваційними методиками фізіотерапії, speech-терапії, запропонувати нові методи діагностики вищевказаних захворювань.

Більш того, в США одні з кращих методик догляду за хворими, які включають в себе масу унікальних, в своєму роді, процедур, що сприяє закріпленню ефекту проведеного лікування (будь то ДЦП, генетичні захворювання, рак або розсіяний склероз), що в багатьох випадках є одним з ключових моментів.

Принцип нашої роботи

Робота компанії DNIPRO PREMIUM CLINIC не обмежується наданням стандартного набору послуг. Дуже часто пацієнти, що їдуть на лікування за кордон, чітко розуміють, до якого лікаря і в яку клініку вони хочуть потрапити. Рішуче налаштовані люди не хочуть розглядати компромісні варіанти по підбору інших клінік, які їм радять. Наше завдання в даному випадку не переконувати пацієнта їхати по раніше виконаному нами маршруту, а докласти максимальних зусиль для того, щоб хворий отримав ефективне лікування в обраному ним місці. Беручи до уваги вищевикладену інформацію, DNIPRO PREMIUM CLINIC гарантує якісне лікування, діагностику та реабілітацію, як в Україні, так і будь-який іншій країні світу.

DNIPRO PREMIUM CLINIC - команда однодумців, які реалізують комплекс важливих, взаємопов'язаних дій, необхідних для проведення ефективного лікування пацієнта на території України і за кордоном. Ми вважаємо, що своєчасно отримана корисна інформація про різні методи лікування захворювань вкрай важлива, оскільки значно економить час хворого. Ми не піддаємо сумніву здатності вітчизняної медицини. Наше глибоке переконання в тому, що пацієнт сам може вибирати країну, клініку і методи лікування, необхідні йому.

Завдань, які ми ставимо перед собою, досить багато. Перш за все - співпраця з провідними клініками світу, науково-дослідними лабораторіями, кращими лікарями, які мають відмінну репутацію. Ми постійно перебуваємо в пошуках нових можливостей світової медицини.

Планована нами фізіологічна і сенсорна реабілітація передбачає активацію внутрішніх ресурсів організму за допомогою спеціальних методик, апаратів, сенсорної великої і дрібної моторики.