Спеціаліст «Українського Центру Томотерапії» (УЦТ) взяв участь в міжнародних змаганнях «Radiotherapy Plan Competition - 2016» і посів 3 місце серед користувачів системи томотерапії і 19 місце серед усіх учасників.

Змагання були організовані на базі King Faisal Specialists Hospital&Research Center в Королівстві Саудівської Аравії, в місті Ер-Ріяд. Інженер-радіолог (медичний фізик) УЦТ Дмитро Синчук став одним з 400 учасником з 55 країн світу.

Девіз заходу «Справжній переможець цих змагань - наш пацієнт». Головною метою заходу організатори ставлять підвищення професійних навичок і знань, які можна протестувати в ході змагань з колегами з усього світу, обмінятися досвідом і знаннями один з одним.
На змаганні розглядався випадок опромінення лівої молочної залози, були визначені критерії, за якими оцінювався план. Максимально можлива кількість балів становило 100, медичний фізик «Українського Центру Томотерапіі» зайняв 19 місце в загальному заліку, набравши 84,4 бала і третє місце серед користувачів Tomo.

Нагадаємо, система томотерапії TomoTherapy®HD в «Українському Центрі Томотерапіі» - перша і єдина в Україні. У всьому світі томотерапія, як один з найбільш високоточних і ефективних методів лікування онкологічних захворювань, застосовується з 2002 року, до появи в УЦТ найближчий томоапарат був доступний в Польщі.

Інформація про компанію 

«Український Центр Томотерапії» - онкологічний центр світового рівня. Це єдиний в Україні центр лікування раку, оснащений системою променевої терапії TomoTherapy® HD. Завдяки застосуванню революційної системи опромінення по спіралі TomoTherapy® HD і останнього покоління Elekta Synergy®, лікарі мають можливість ефективно опромінювати будь-яке новоутворення складних форм і розмірів, будь-якої локалізації без шкоди для прилеглих здорових тканин і органів. А завдяки апаратам експертного класу японської компанії Toshiba Medical Systems (УЗД Aplio ™ 500 Platinum, КТ AQUILION LB і МРТ Vantage TITAN 1,5T) - діагностувати пухлини найменшого розміру, складної форми і локалізації.

На базі «Українського Центру Томотерапіі» зустрілися кращі практики української онкологічної школи і останні світові наукові і технологічні досягнення діагностики і лікування раку.

«Український Центр Томотерапіі» - це променева терапія для лікування онкології світового рівня.