Консалтингова компанія «Юркрафт Медицина»
за підтримки Української Асоціації Медичного Туризму
запрошують керівників та працівників закладів охорони здоров’я на семінар-практикум

«В’ЇЗНИЙ МЕДИЧНИЙ ТУРИЗМ:
ОРГАНІЗАЦІЙНІ, ПРАВОВІ ТА РЕПУТАЦІЙНІ АСПЕКТИ»,


який відбудеться 24 червня 2016 року за адресою: м. Київ
м. Київ, бульв. Тараса Шевченка, 25, готель «Ібіс», конференц-зал «Альфа».

Якщо Ви хочете дізнатися більше про організаційні та правові моменти, які допоможуть Вам скористатися можливостями, пов’язаними з медичним туризмом, то цей семінар саме для Вас!

Захід стане майданчиком для отримання нових знань, обміну досвідом та спілкування між провідними фахівцями з питань медичного туризму та юристами.

Семінар-практикум буде цікавим для керівників лікувально-профілактичних, діагностичних, реабілітаційних та санаторно-курортних закладів, медичних директорів, керівників відділів медичного туризму, розвитку бізнесу, менеджерів з маркетингу, штатних юрисконсультів закладів охорони здоров’я, лікарів, а також представників компаній - провайдерів медичного туризму та страхових компаній.

У програмі семінару-практикуму:

1. В’їзний медичний туризм: чого очікувати закладам охорони здоров’я?

2. Організація медичного туризму: договірне супроводження, вимоги до договорів

3. Нове у законодавстві України: які зміни внесено, які очікуються і як вони вплинуть на розвиток в’їзного медичного туризму?

4. «Медичний турист» - іноземний громадянин: права, обов’язки, відповідальність.

5. Надання певних видів медичної допомоги / послуг: правові аспекти у світлі медичного туризму (стоматологія, репродуктологія, естетична медицина, медична реабілітація тощо)

6. Застосування нових методів медичного втручання: правові аспекти

7. Якість надання медичної допомоги / медичних послуг: правові аспекти

8. Репутаційний менеджмент закладу охорони здоров’я, що здійснює медичне обслуговування пацієнта - іноземного громадянина. Чинники довіри до закладу охорони здоров’я. Юридичні засоби захисту ділової репутації.

Буде розглянуто кейси щодо надання певних видів медичних послуг іноземним пацієнтам.

Модератори: Радмила Гревцова, керуючий партнер Консалтингової компанії «Юркрафт Медицина», адвокат, кандидат юридичних наук, та Віолетта Янишевська, лікар, магістр бізнес-адміністрування.

Серед спікерів семінару: 

  • Радмила Гревцова, керуючий партнерКонсалтингової компанії «Юркрафт Медицина», адвокат, кандидат юридичних наук. Має багаторічний досвід юридичної практики, в тому числі понад 12-річний досвід у сфері охорони здоров’я. Спеціалізується у галузі медичного і фармацевтичного права, права високих технологій, а також у цивільному та корпоративному праві. Здійснює юридичне супроводження медичних центрів, фармацевтичних виробників, контрактних дослідницьких організацій та інших великих компаній. Очолює Комітет з медичного і фармацевтичного права Асоціації адвокатів України. Є членом Ради Директорів Всесвітньої асоціації медичного права. Вільно володіє англійською мовою.
  • Віолетта Янишевська, президент Української Асоціації Медичного Туризму - УАМТ, Superviser Global Healthcare Travel Council – GHTC, лікар, магістр бізнес-адміністрування - MBA, автор багатьох статей та публікацій та експерт з медичного туризму. Очолює комітет з розвитку міжнародних відносин та медичному туризму Громадської ради при МОЗ України, є членом робочої групи з розвитку в’їзного медичного туризму при Комітеті Верховної Ради України з питань охорони здоров’я.
  • Світлана Слугіна, керуючий партнер Аудиторської компанії «Бантамс аудит», аудитор, оцінщик. Має більш ніж 15-річний досвід роботи. Отримала сертифікат аудитора контролю якості ISO 9001:2008, диплом з міжнародної фінансової звітності DipIFR. Автор численних публікацій у сфері оподаткування. Проводить навчання та тестування при Аудиторській Палаті Україні.
  • Андрій Кершис, партнер Консалтингової компанії «Юркрафт Медицина», адвокат. Має понад 20-річний досвід юридичної практики. Спеціалізується у фармацевтичному, господарському, корпоративному, страховому та податковому праві. Має унікальний досвід у питаннях репутаційного менеджменту та захисту ділової репутації. Представляє інтереси великих компаній, супроводжує корпоративні злиття та поглинання, зовнішньоекономічні спори, представляє інтереси, в т.ч. медичних центрів, у спорах з податковими органами.
  • Олена Суховірська, старший юрист Консалтингової компанії «Юркрафт Медицина», адвокат.  Має понад 8-річний досвід юридичної практики. Спеціалізується у сфері медичного, трудового, корпоративного, господарського і податкового права. Крім юридичної, має вищу освіту зі спеціальності «Фінанси і кредит». Вільно володіє англійською мовою.

Початок семінару о 9.30. Завершення семінару о 15.00. Початок реєстрації о 9.00.

Вартість участі у семінарі, у грн., без ПДВ:
- участь у семінарі 1-ї особи - 1600 грн;
- участь у семінарі 1-ї особи у разі оплати до 14.06.2016 - 1200 грн;
- у разі участі працівника підприємства, установи організації – члена УАМТ на участь кожного працівника поширюється знижка 15%;
- у разі участі більш ніж 1 працівника підприємства, установи організації, на участь кожного наступного працівника поширюється знижка 10%.

У вартість входять роздаткові матеріали, сертифікат, кава-брейки.

Оплата здійснюється на підставі рахунку організатора, який виставляється після отримання реєстраційної форми.

Участь у семінарі-практикумі здійснюється на підставі попередньої реєстрації після підтвердження її організатором.

Реєстрація:

Українська Асоціація Медичного Туризму 

+38 044 541 09 79

+38 067 692 66 82

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Чекаємо Вас на семінарі-практикумі! Буде цікаво і корисно!