Сьогодні існує багато методів омолодження, індустрія краси та здоров’я стрімко розвивається. На відміну від наших бабусь ми маємо прекрасну можливість зберігати красу та молодість шкіри обличчя та тіла якнайдовше. Сучасні креми, сироватки та різноманітні комплекси по догляду за шкірою пропонують нам відомі торгові марки та естетичні центри. Але, незважаючи на це, ми все одно старіємо, навіть, якщо  дотримуємося правильного харчування та ведемо активний спосіб життя.  Всі косметичні ноу-хау дають лише ззовні помітний, недовготривалий ефект, та, на жаль, не покращують самопочуття.

На даний час все більше людей хочуть і потребують поліпшення якості життя, тобто бажають залишатися  гарними і здоровими, а не тільки розгладити зморшки. Поєднуючи в собі останні досягнення у сфері клітинної медицини, і враховуючи потреби сучасних споживачів – на варті краси, молодості і гарного самопочуття стоїть Клініка Клітинного Омолодження, яка знаходиться у мальовничих Карпатах.

Основною послугою клініки є персональна програма з омолодження людини, яка починається на клітинному рівні із застосуванням стовбурових клітин. Напевно, вже багато з нас  чули про широке використання унікальних властивостей стовбурових клітин у лікувальній практиці та у сфері краси. Стовбурові клітини вражають тим, що при активному поділу вони запускають у нашому організмі механізми регенерації: очищується кров, оновлюються функції органів, покращується обмін речовин. Організм відновлюється, а ми – молодіємо!

При введенні аутологічних, фетальних стовбурових клітин  і клітин пуповини та пуповинної крові, людина отримує декілька позитивних результатів, які не лише помітні самій людині, але й підтверджуються лабораторними та діагностичними дослідженнями.

Професіонали Клініки Клітинного Омолодження – одні з небагатьох у світі, хто пропонує комплексну індивідуальну програму для кожного клієнта з урахуванням його потреб і побажань. Ця персональна програма включає в себе такі обов’язкові процедури: персональна терапія стовбуровими клітинами, лікування всесвітньовідомою мінеральною водою  “Поляна”,  лікувальне харчування, програма очищення та детоксу, програма фізичного та психоемоційного відновлення. Усі програми активно взаємодіють  і взаємопов’язані, з метою підготовки організму пацієнта до введення клітинної суспензії. Саме тому наші пацієнти відчувають покращення їхнього стану вже на початку лікування, а саме, відмічають поліпшення сну,  зменшення втоми, відчуття легкості в тілі. Вже на наступну добу після введення стовбурових клітин пацієнт відчуває збільшення активності та працездатності, підвищення лібідо – це так званий ранній посттрансплантаційний ефект. Але, звичайно, найбільш важливий результат – це, власне, ефект стовбурових клітин, який досягається на 14-60 день в залежності від проблеми з якою звернувся пацієнт, його віку та інших факторів. Він визначається завдяки діагностиці та лабораторним дослідженням і являється доказом ефективності лікування. Усі ці заходи безумовно омолоджують організм, що видно і ззовні: розгладжується шкіра, зменшуються вікові прояви.

Звичайно, яким ефективним не було б лікування, але досягти максимального і бажаного результату неможливо без сприятливої атмосфери у якій проходить лікування. Усі ваші хвилювання миттєво зникнуть, коли ви опинитесь  на території рекреаційного комплексу  “Сольва”, на базі якої, власне, оперує наша Клініка Клітинного Омолодження. Це унікальне місце, що не має аналогів в Україні, з комфортабельними умовами преміум-класу та високим рівнем сервісу. Тут є все необхідне для активного проведення часу, занять спортом і розваг, оздоровлення і відпочинку після напруженого ритму сучасного життя.

Сучасну людину важко здивувати і вразити, але наша клініка дає можливість повірити і перевірити омолоджувальну дію стовбурових клітин, а також відчути увесь національний колорит і гостинність України в самому серці Карпатських гір.

З повагою,

ТОВ "Клініка Клітинного Омолодження"