У роботі секції «Онкологія » брали участь провідні фахівці приватних онкологічних клінік Києва, Казахстану та Туреччини. Онкологічну клініку ІННОВАЦІЯ представляла головний лікар клініки Тетяна Володимирівна Рослякова. Доповідь на тему «Приватна онкологічна клініка європейського стандарту. Широкі можливості для медичного туризму» викликала великий інтерес у слухачів.

Під час презентації клініки Тетяна Володимирівна переконала всіх присутніх у тому, що приватні онкологічні клініки України, а зокрема клініка ІННОВАЦІЯ готова приймати пацієнтів з-за закордону. Клініка працює строго за міжнародними стандартам діагностики та лікування раку, а це найголовніший фактор на який варто звертати увагу. ІННОВАЦІЯ широко використовує телемедицину, персонал клініки володіє англійською та івритом, для пацієнтів надається індивідуальний сервіс з транспортування та поселення. Онкологічна допомога і сервіс в клініці ІННОВАЦІЯ ні чим не поступається європейським клінікам.

Під час дискусії президент Української асоціації медичного туризму Віолетта Янішевська зазначила, що наша держава має всі можливості для активного розвитку медичного туризму. Провідні клініки України мають все необхідне для прийняття іноземних пацієнтів, вітчизняні лікарі володіють унікальними медичними технологіями, які не мають аналогів у світі. Саме завдяки цьому Україна вже цікава для операторів медичного туризму з пострадянських держав і активно розвиває співробітництво з країнами Європи у цьому напрямку.

за матеріалами сайту http://www.innovacia.com.ua